Verzendkosten € 3,95 - Gratis verzending binnen NL vanaf € 50,00 - Klantenservice 06-202 67 801

Winkelwagen

0
Exclusive Email Offers

Nieuw van Playmobil

Op deze pagina vindt u de allernieuwste Playmobil sets!

Zoals u gewend bent van Playmobil, komen zij elk jaar weer met heel veel nieuwe leuke Playmobil sets. Zowel voor jongens als voor meisjes vanaf 4 jaar, en met Playmobil 1.2.3 ook voor de allerkleinsten.

Met Dragons speelt Playmobil dit jaar handig in op de release van de nieuwe Dragons / Hoe tem je een Draak film. Hikkie, Astrid en hun vrienden beleven namelijk allemaal avonturen met draken.

Playmobil Country is een geliefd thema bij zowel jongens als meisjes. Met prachtige sets van de grote boerderij met Silo tot een prachtig kippenhok. Daarnaast is er een stoere tractor met aanhanger met veel leuke speelfuncties, een gedetailleerde moderne hoeve en ook een leuke sets met allemaal kleine diertjes

In navolging van 2018, komt Playmobil ook in het voorjaar van 2019 weer met hele mooie sets van Spirit. De op Netflix zeer populaire Dreamworks serie Spirit, krijg zijn eigen Playmobil sets (sep-2018)met een prachtig huis van Lucky en natuurlijk heel veel paarden. Voor de vakantie liefhebbers is natuurlijk de Grote campingset een droom die (weer) uitkomt met allerlei leuke uitbreidingssets met o.a. een nieuwe mobile home.

 

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc