Verzendkosten € 3,95 - Gratis verzending binnen NL vanaf € 90,00 - Klantenservice 06-202 67 801

Winkelwagen

0
Exclusive Email Offers

Nieuw van Playmobil

Op deze pagina vindt u de allernieuwste Playmobil sets!

Zoals u gewend bent van Playmobil, komen zij elk jaar weer met heel veel nieuwe leuke Playmobil sets. Zowel voor jongens als voor meisjes vanaf 4 jaar, en met Playmobil 1.2.3 ook voor de allerkleinsten.

Met The Explorers speelt Playmobil dit jaar handig in op de release van de nieuwe Jurassic Word film. The Explorers beleven namelijk allemaal avonturen met de prachtigste dinosaurussen.

Playmobil City Action is een geliefd thema bij zowel jongens als meisjes. Met prachtige set van de Politie en Brandweer. In 2018 valt ook dit thema weer genoeg nieuws te melden. De politie krijgt een Speciale Interventie Eenheid (SIE) met prachtige voertuigen en ook de brandweer wordt weer geheel vernieuwd (aug-2018).

Voor de Playmobil meisjes wordt 2018 een heel speciaal jaar. De op Netflix zeer populaire Dreamworks serie Spirit, krijg zijn eigen Playmobil sets (sep-2018)met een prachtig huis van Lucky en natuurlijk heel veel paarden. In september staat er ook nog een heel mooi magisch Kristallen paleis op het programma. Veel meisjes zullen hier de populaire Anna en Elsa van Frozen in herkennen.

 

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc