Verzendkosten € 3,95 - Gratis verzending binnen NL vanaf € 50,00 - Klantenservice 06-202 67 801

Winkelwagen

0
Exclusive Email Offers
Filter op
Prijs
  • 8 435

LEGO Technic

LEGO Technic

LEGO Technic ofwel technisch LEGO is een van de oudste series die nu nog in het assortiment zitten. Al in de jaren ’80 waren er zeer realistische modellen van grote voertuigen en door de decennia heen zijn deze alleen nog maar mooier, groter en technischer geworden. Op dit moment hebben wij ongeveer 24 verschillende modellen in het assortiment variërend in prijs van € 8,75 tot € 240,00.

 

Foto-tabel  Lijst 

Desc
Sale

Normale prijs: € 137,50

Special Price € 110,00

Zet op verlanglijst Voeg toe aan productvergelijking

Foto-tabel  Lijst 

Desc

LEGO Technic online kopen bij Kelcha

Bij Kelcha.nl ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar het mooiste speelgoed dat er online te krijgen is. Wij verkopen onder andere LEGO Technic, maar ook alle andere soorten LEGO die er momenteel te krijgen zijn. We hebben niet alleen een assortiment dat compleet is, maar verkopen dit ook nog eens tegen de scherpste prijzen die je online gaat vinden. Je mag er dan ook op rekenen dat je gaat slagen als LEGO Technic wil kopen en hierbij iets speciaals zoekt. Wij vullen ons assortiment elke week aan, dus blijf ook regelmatig checken of er iets nieuws bij is gekomen waar je net naar op zoek was!

LEGO Technic online kopen

Als jij op zoek bent naar het mooiste speelgoed dat er online te krijgen is, ook nog eens tegen de scherpste prijzen, dan hoef je alleen maar even naar Kelcha.nl te surfen. LEGO Technic bijvoorbeeld, dat echt LEGO is waar de techneuten hun hart mee op kunnen halen. Met deze soort LEGO maak je bouwwerken die er helemaal op zijn gericht om te bewegen, te innoveren en inspireren. Als je hier kinderen mee laat spelen, dan zijn ze op een leuke, spannende manier met techniek en wetenschap bezig. Je kinderen kunnen hun hersens lekker laten werken, terwijl ze toch gewoon op een prettige manier aan het spelen zijn.

Op zoek naar LEGO Technic?

Wil jij LEGO Technic kopen waar wil je hier niet de volle mep voor betalen? Dan hoef je alleen maar even bij ons te komen kijken. Je kunt natuurlijk even binnensurfen op Kelcha.nl, maar je bent ook altijd welkom om eens binnen te lopen in onze fysieke winkel in Hoorn. Wil je meer weten over onze voorraad speelgoed en over de producten die wij hier verkopen? Dan neem je toch gewoon even contact met ons op met al je vragen?