Verzendkosten € 3,95 - Gratis verzending binnen NL vanaf € 50,00 - Klantenservice 06-202 67 801

Winkelwagen

0
Exclusive Email Offers
Filter op
Prijs
 • 8 228

LEGO Ninjago

LEGO Ninjago

LEGO® Ninjago is een spannende wereld vol actie, met ninja's die strijden tegen het kwaad. Kinderen maken kennis met de heldhaftige ninja's en leven mee met hun spannende avonturen via rollenspel. Ze kunnen scènes uit de tv-serie naspelen of het opnemen tegen hun vriendjes en Spinjitzu Meester worden!

 

Foto-tabel  Lijst 

Desc
 1. LEGO Ninjago 70681 Spinjitzu Slam - Lloyd
  € 8,75

  Leer allerlei Spinjitzu Slam trucs met Lloyd FS in de LEGO® NINJAGO® wereld met deze fantastische speelgoedbouwset! Geef de Groene Ninja Lloyd Garmadon meer kracht met zijn Verboden Spinjitzu hoofdkap. Plaats hem in zijn tornadospinner en sla op de lanceerder om hem op topsnelheid weg te schieten. Kun je de ijsdoelen met daarop enge spinnen en het gouden zwaard omver schieten? Creëer je eigen spannende Spinjitzu Slam uitdagingen en neem het op tegen je vrienden. Er gelden geen regels en geen grenzen voor dit coole NINJAGO spinnerspeelgoed, dus wees creatief en bewijs dat je een echte ninja bent!

 2. LEGO Ninjago 70682 Spinjitzu Slam - Jay
  Nieuw
  € 8,75

  Oefen met Spinjitzu Slam en leer beter richten met Jay FS! Geef de Ninja van de Bliksem meer kracht met zijn Verboden Spinjitzu hoofdkap. Plaats hem in zijn tornadospinner en sla op de lanceerder om hem met maximale snelheid te laten wegschieten. Schiet daarna de projectielen met veermechanisme af op het draaiende speelgoed. Er gelden geen regels en geen grenzen voor deze LEGO® speelset, dus verzin je eigen spannende LEGO NINJAGO® spinnergevechten tegen vrienden voor je missie om een legendarische ninja te worden!

 3. LEGO Ninjago 70683 Spinjitzu Slam - Zane
  Nieuw
  € 8,75

  Til je Spinjitzu Slam trucs naar een hoger niveau met het LEGO® NINJAGO® Zane FS draaispeelgoed! Geef de Ninja van het IJs meer kracht met zijn Verboden Spinjitzu hoofdkap. Plaats hem in zijn tornadospinner en sla op de lanceerder om hem op hoge snelheid te laten wegschieten. Probeer de trainingsdummy omver te werpen en laad de lanceerder daarna opnieuw met een shuriken voor een nieuwe spin-uitdaging. Er gelden geen regels en geen grenzen voor deze LEGO speelset boordevol actie, dus organiseer je eigen spannende spinnerwedstrijden met vrienden en bewijs dat je een echte ninja bent!

 4. LEGO Ninjago 70684 Spinjitzu Slam - Kai vs Samoerai
  Nieuw
  € 17,50

  Houd je vast voor een supersnelle LEGO® NINJAGO® Kai vs. Samoerai Spinjitzu Slam met deze fantastische speelset! Geef de Ninja van het Vuur meer kracht met zijn Verboden Spinjitzu hoofdkap. Plaats hem en de Sneeuwstorm Samoerai in hun LEGO NINJAGO spinners en sla op de lanceerders om ze supersnel te laten wegschieten. Laad de lanceerders opnieuw met de eeuwige vlam of de vuurbal van Kai FS en het ijskristal of het ijsschild van Sneeuwstorm Samoerai, voor extreme spinactie tussen de elementen. Wie schiet als eerste de sokkel omver en krijgt de Rol van Verboden Spinjitzu in handen? Er gelden geen regels en geen grenzen voor deze LEGO speelgoedbouwset, dus probeer verschillende technieken en ga met je vrienden de strijd om de overwinning aan!

 5. LEGO Ninjago 70671 De reis van Lloyd
  Nieuw
  € 13,50

  Ga op een onvergetelijke reis in het bevroren Nimmer-Rijk met NINJAGO® ninja Lloyd Garmadon en zijn wolf! Vecht samen tegen de Sneeuwstorm Strijder in zijn burcht in het dorp. Duik weg voor de pijlen van zijn kruisboog en vecht terug met de brandende fakkel en katana van Lloyd. Kun jij deze samoerai-krijger verslaan en Lloyds gouden zwaard heroveren?

 6. LEGO Ninjago 70672 Cole's Crossmotor
  Nieuw
  € 17,75


  Rijd de Woestijn der Verderf in met NINJAGO® ninja Cole's crossmotor! Scheur over het zand met de rupsband en het grote achterwiel met goudkleurige velgen. Vecht samen met Kai tegen Vuurslang Vernietiger. Vuur de noppenschieters op het ninja-voertuig af en weer de aanvallen van Vuurslang met zijn kromzwaard af met de katana's van de ninjastrijders. Herover Cole's LEGO® NINJAGO gouden hamer en vervolg je zoektocht naar de Oude Pyramide! Je kunt je eigen spannende verhalen verzinnen of de beste actiescènes uit de NINJAGO tv-serie naspelen met deze geweldige LEGO set.

 7. LEGO Ninjago 70673 ShuriCopter
  Nieuw
  € 25,00

  Vlieg met de geweldige ShuriCopter van Zane de strijd in tegen Generaal Vex in het ijskoude Nimmer-Rijk! Laat de rotors ronddraaien en schiet met de snelvuurwapens. Zet een Spinjitzu aanval in met de tornadospinner van ninjakrijger Jay. Vecht met Zane's katana en shuriken tegen Generaal Vex. De actie stopt nooit voor Zane en Jay FS in de NINJAGO® wereld... of voor jou met deze briljante LEGO® set! Kun jij de Rol van Verboden Spinjitzu aan de gevaarlijke generaal ontfutselen en zo voorkomen dat hij nog machtiger wordt?

 8. LEGO Ninjago 70674 Vuurtand
  Nieuw
  € 44,75

  Ga met Kai FS mee naar de NINJAGO® wereld voor een spannend ninjagevecht tegen de enorme, vuurspuwende slang Vuurtand van Serpent tovenares Aspheera! Kijk uit voor de zwiepende, ratelende staart van Vuurtand. Duik weg voor zijn noppenschieters en spin het slangengevecht tegen de Vuurslang in met Kai's ninja-tornadospinner. Kun je bij Aspheera op haar troon komen en de machtige Rol van Verboden Spinjitzu van haar afpakken?

 9. LEGO Ninjago 70675 Katana 4x4
  Nieuw
  € 48,50

  Race door de NINJAGO® Woestijn der Verderf in Kai's Katana 4x4 ninjavoertuig met deze spannende LEGO® set! Schiet met de wapens met veermechanisme op Char en de Vuurslangen. Rijd op de vijand in met de shuriken-hakkers van het ninjavoertuig. Spin een Spinjitzu tornadogevecht in met de 'extra krachtige' LEGO NINJAGO heldin Nya FS. Zorg dat je deze gevaarlijke slangen verslaat en de Rol van Verboden Spinjitzu te pakken krijgt!

 10. LEGO Ninjago 70676 Titanium mecha van Lloyd
  Nieuw
  € 65,50

  Trek ten strijde in het LEGO® NINJAGO® Nimmer-Rijk met Zane FS en de machtige Titanium mecha van Lloyd! Neem het op tegen het Sneeuwstorm Samoerai leger van Generaal Vex. Maar pas op – Vex is bewapend met de krachtige Rol van Verboden Spinjitzu. Verpletter de Sneeuwstorm Samoerai met de shuriken-hakker en enorme katana van de ninja-robotmecha. Koppel het vlieggedeelte los, spring in de cockpit bij Lloyd en vuur de schieters met veermechanisme af. Creëer een Spinjitzu tornado met Zane's ninjaspinner. Jullie moeten samen deze gevaarlijke vijand verslaan!

Foto-tabel  Lijst 

Desc

De leukste LEGO Ninjago bij elkaar

LEGO Ninjago is een van de populairste soorten LEGO die er momenteel te krijgen zijn. Het is een vorm van LEGO die zelfs zo populair is dat er vorig jaar een film van in de bioscoop is verschenen. Ben jij op zoek naar een set van Ninjago om je collectie aan te vullen, of wil je deze leuke LEGO als cadeau geven aan een kind dat binnenkort jarig is? Neem dan gewoon even een kijkje bij Kelcha. Wij hebben een ruim assortiment LEGO voor je klaarstaan, waar Ninjago natuurlijk ook toe behoort. Zoek jij een speciale doos? Of wil je gewoon eens kijken wat er op dit gebied allemaal te krijgen is?

LEGO Ninjago online kopen

Ben jij op zoek naar LEGO Ninjago maar wil je hier niet al teveel geld aan kwijt zijn? Dan raden we je aan om eens in onze webshop langs te komen. We verkopen namelijk al onze producten tegen prijzen die 10 tot 20 procent lager liggen dan wat je er normaal gesproken in de winkel voor betaalt. Zo kun je een mooie doos LEGO Ninjago kopen, tegen een veel lagere prijs dan wat je misschien gewend bent. Uiteraard verkopen we veel meer dan alleen maar Ninjago. Ook voor andere soorten LEGO ben je bij ons aan het juiste adres. Zoek je geen LEGO maar Playmobil, Nerf of ander populair speelgoed? Kom dan ook maar eens bij ons een kijkje nemen.

Goedkoop LEGO Ninjago kopen

Het is belangrijk om eens goed rond te kijken voordat je tot een aankoop overgaat. Het kan zomaar gebeuren dat je ergens dat speelgoed dat je zoekt tegen een lagere prijs tegenkomt. Zo kun je bij ons LEGO Ninjago kopen tegen een scherpe prijs. Deze vind je niet alleen maar in onze webshop, we hebben ook een uitgebreide winkel in Hoorn voor je klaarstaan. Loop hier eens binnen als je leuk speelgoed uit wil zoeken en gelijk mee naar huis wil nemen.