Verzendkosten € 3,95 - Gratis verzending binnen NL vanaf € 90,00 - Klantenservice 06-202 67 801

Winkelwagen

0
Exclusive Email Offers
Filter op
Prijs
 • 8 228

LEGO Ninjago

LEGO Ninjago

LEGO® Ninjago is een spannende wereld vol actie, met ninja's die strijden tegen het kwaad. Kinderen maken kennis met de heldhaftige ninja's en leven mee met hun spannende avonturen via rollenspel. Ze kunnen scènes uit de tv-serie naspelen of het opnemen tegen hun vriendjes en Spinjitzu Meester worden!

 

Foto-tabel  Lijst 

Desc
 1. LEGO Ninjago 70659 Spinjitzu Kai
  € 8,50
  Leer de edele kunst van Spinjitzu beheersen met de 70659 Spinjitzu Kai LEGO® NINJAGO® spinner. Dit ninjaspeelgoed bestaat uit Kai's NINJAGO Spinjitzu vuurtornado spinner met een spinnerelement dat nieuw is vanaf januari 2019, plus 3 hulpstukken voor de aanvals-, verdedigings- en snelheidsstand voor Spinjitzu. Experimenteer met verschillende technieken, bedenk je eigen uitdagingen en neem het op tegen je vrienden – de mogelijkheden zijn eindeloos! Dit creatieve speelgoed is inclusief een Kai minifiguur met een katana, plus 3 bouwbare rekken voor de extra wapens en elementen.
 2. LEGO Ninjago 70660 Spinjitzu Jay
  € 8,50

  Spin supersnel in actie met LEGO® NINJAGO® 70660 Spinjitzu Jay! Dit coole ninjaspeelgoed bestaat uit Jay's Spinjitzu bliksemtornado spinner met een LEGO NINJAGO spinnerelement dat nieuw is vanaf januari 2019, plus 3 hulpstukken voor de aanvals-, verdedigings- en snelheidsstand. Experimenteer met verschillende technieken, bedenk je eigen uitdagingen en neem het op tegen je vrienden – de mogelijkheden zijn eindeloos! Dit creatieve speelgoed is inclusief een Jay minifiguur met een katana, plus 3 bouwbare rekken voor de extra wapens en elementen.

 3. LEGO Ninjago 70661 Spinjitzu Zane
  € 8,50
  Toon je coolste ninjamoves met LEGO® NINJAGO® 70661 Spinjitzu Zane. Dit ninjaspeelgoed bestaat uit Zane's Spinjitzu ijstornado spinner met een LEGO NINJAGO spinnerelement dat nieuw is vanaf januari 2019, plus 3 hulpstukken voor de aanvals-, verdedigings- en snelheidsstand. Experimenteer met verschillende technieken, bedenk je eigen uitdagingen en neem het op tegen je vrienden – de mogelijkheden zijn eindeloos! Dit creatieve speelgoed is inclusief een Zane minifiguur met een katana, plus 3 bouwbare houders voor de extra wapens en elementen.
 4. LEGO Ninjago 70662 Spinjitzu Cole
  € 8,50

  Toon je beste ninjatrucs met LEGO® NINJAGO® 70662 Spinjitzu Cole! Dit coole ninjaspeelgoed bestaat uit Cole's Spinjitzu aardetornado spinner met een LEGO NINJAGO spinnerelement dat nieuw is vanaf januari 2019, plus 3 hulpstukken voor de aanvals-, verdedigings- en snelheidsstand. Experimenteer met verschillende technieken, bedenk je eigen uitdagingen en neem het op tegen je vrienden – de mogelijkheden zijn eindeloos! Deze creatieve speelgoedbouwset is inclusief een Cole minifiguur met een katana, plus 3 bouwbare rekken voor de extra wapens en elementen.

 5. LEGO Ninjago 70663 Spinjitzu Nya en Wu
  € 17,25

  Verdubbel de Spinjitzu actie met LEGO® NINJAGO® 70663 Spinjitzu Nya & Wu! Dit ninjaspeelgoed bestaat uit Nya's Spinjitzu watertornado spinner en Wu's Spinjitzu tornado spinner, beide met een LEGO NINJAGO spinnerelement dat nieuw is vanaf januari 2019, plus 3 hulpstukken voor de aanvals-, verdedigings- en snelheidsstand. Experimenteer met verschillende technieken, bedenk je eigen uitdagingen en neem het op tegen je vrienden – de mogelijkheden zijn eindeloos! Deze creatieve speelgoedbouwset is inclusief Nya en Wu minifiguren met katana's, plus 6 bouwbare rekken voor de extra wapens en elementen.

 6. LEGO Ninjago 70664 Spinjitzu Lloyd vs Garmadon
  € 17,25
  Laat de goede zoon en zijn boosaardige vader tegen elkaar vechten met LEGO® NINJAGO® 70664 Spinjitzu Lloyd vs. Garmadon. Dit ninjaspeelgoed bestaat uit de energietornado spinner van de Groene Ninja Lloyd en Lord Garmadons vernietigingstornado spinner, beide met een spinnerelement dat nieuw is vanaf januari 2019, plus 3 hulpstukken voor de aanvals-, verdedigings- en snelheidsstand. Probeer verschillende technieken met deze coole NINJAGO spinners, bedenk je eigen uitdagingen en neem het op tegen je vrienden – de mogelijkheden zijn eindeloos! Deze LEGO NINJAGO set is inclusief Lloyd en Lord Garmadon minifiguren met katana's, plus 6 bouwbare rekken voor de extra wapens en elementen.
 7. LEGO Ninjago 70665 De Samoerai Mech
  € 13,00

  Werk samen met Nya, die zich heeft vermomd als Samoerai X, en leid de LEGO® NINJAGO® Legacy 70665 Samoerai Mech naar het strijdtoneel om het op te nemen tegen Kruncha en Nuckal. De in allerlei standen verstelbare Samoerai Mech heeft een cockpit die open kan en plaats biedt aan een minifiguur, 2 noppenschieters, verstelbare armen en benen, een grote katana en een dubbele katana. Deze LEGO® NINJAGO® set is inclusief 3 minifiguren met coole wapens waardoor de samoeraistrijd nog spannender wordt wanneer je scènes uit de NINJAGO Masters of Spinjitzu tv-serie naspeelt.

 8. LEGO Ninjago 70666 De Gouden Draak
  € 17,25

  Speel de epische eindstrijd tussen de Gouden Ninja Lloyd en Overlord na met de LEGO® NINJAGO® Legacy 70666 Gouden Draak actiefiguur met een minifiguurzadel, een bek die open kan met daarin verborgen een noppenschieter en verstelbare poten, vleugels en staart. Dit coole ninjaspeelgoed is inclusief 3 LEGO NINJAGO minifiguren met wapens om het naspelen van scènes uit de NINJAGO Masters of Spinjitzu tv-serie nog spannender te maken.

 9. LEGO Ninjago 70667 Zwaardmotor van Kai & Sneeuwscooter van Zane
  € 25,25

  Scheur de strijd tegemoet met de LEGO® NINJAGO® Legacy 70667 Zwaardmotor van Kai & Sneeuwscooter van Zane en herover het Zwaard van het Vuur dat de Serpenten hebben gestolen! De motor van Kai, de Ninja van het Vuur, heeft uitklapbare zwaarden en grote wielen. De elementsneeuwscooter van Zane heeft 2 noppenschieters en het Gouden Wapen van Zane: de Shurikens van het IJs. Deze NINJAGO ninjavoertuigen zijn inclusief een bouwbare hinderlaag met dynamiet, een Gouden Wapen om te verzamelen (het Zwaard van het Vuur met een van stenen gebouwde basis) en een Spinjitzu strijdtoneel. Dit ninjaspeelgoed bevat ook 4 minifiguren om rollenspellen mee te spelen en klassieke ninjaduels uit het eerste seizoen van de NINJAGO Masters of Spinjitzu tv-serie mee na te spelen.

 10. LEGO Ninjago 70668 Jay's Storm Fighter
  € 38,75

  Help ninjakrijger Nya in haar strijd tegen de Serpenten en herover de Nunchucks van de Bliksem van Jay met LEGO® NINJAGO® Legacy 70668 Jay's Storm Fighter. Het bouwbare ninjastraalvliegtuig heeft een cockpit die open kan en plaats biedt aan een minifiguur, boordwapens met veermechanisme, uitklapbare vleugels en zwaarden. Dit ninjaspeelgoed zit boordevol actie en bevat een Gouden Wapen om te verzamelen (de Nunchucks van de Bliksem met een bouwbare Serpentenbasis), plus 4 minifiguren met wapens voor rollenspellen en om klassieke duels uit de NINJAGO Masters of Spinjitzu tv-serie mee na te spelen.

Foto-tabel  Lijst 

Desc

De leukste LEGO Ninjago bij elkaar

LEGO Ninjago is een van de populairste soorten LEGO die er momenteel te krijgen zijn. Het is een vorm van LEGO die zelfs zo populair is dat er vorig jaar een film van in de bioscoop is verschenen. Ben jij op zoek naar een set van Ninjago om je collectie aan te vullen, of wil je deze leuke LEGO als cadeau geven aan een kind dat binnenkort jarig is? Neem dan gewoon even een kijkje bij Kelcha. Wij hebben een ruim assortiment LEGO voor je klaarstaan, waar Ninjago natuurlijk ook toe behoort. Zoek jij een speciale doos? Of wil je gewoon eens kijken wat er op dit gebied allemaal te krijgen is?

LEGO Ninjago online kopen

Ben jij op zoek naar LEGO Ninjago maar wil je hier niet al teveel geld aan kwijt zijn? Dan raden we je aan om eens in onze webshop langs te komen. We verkopen namelijk al onze producten tegen prijzen die 10 tot 20 procent lager liggen dan wat je er normaal gesproken in de winkel voor betaalt. Zo kun je een mooie doos LEGO Ninjago kopen, tegen een veel lagere prijs dan wat je misschien gewend bent. Uiteraard verkopen we veel meer dan alleen maar Ninjago. Ook voor andere soorten LEGO ben je bij ons aan het juiste adres. Zoek je geen LEGO maar Playmobil, Nerf of ander populair speelgoed? Kom dan ook maar eens bij ons een kijkje nemen.

Goedkoop LEGO Ninjago kopen

Het is belangrijk om eens goed rond te kijken voordat je tot een aankoop overgaat. Het kan zomaar gebeuren dat je ergens dat speelgoed dat je zoekt tegen een lagere prijs tegenkomt. Zo kun je bij ons LEGO Ninjago kopen tegen een scherpe prijs. Deze vind je niet alleen maar in onze webshop, we hebben ook een uitgebreide winkel in Hoorn voor je klaarstaan. Loop hier eens binnen als je leuk speelgoed uit wil zoeken en gelijk mee naar huis wil nemen.