Verzendkosten € 3,95 - Gratis verzending binnen NL vanaf € 90,00 - Klantenservice 06-202 67 801

Winkelwagen

0
Exclusive Email Offers
Filter op
Prijs
 • 12 88
Populair
Has no content to show!

LEGO Minecraft

LEGO Minecraft

Het is eindelijk mogelijk om LEGO Minecraft te kopen! Via onze website en in onze winkel kunnen wij dan een paar hele mooie Minecraft sets aanbieden die heel veel kinderen zullen aanspreken. De gelijkenis met de bekende en zeer populaire game Minecraft zal er natuurlijk toe leiden dat veel kinderen deze sets willen hebben.

Foto-tabel  Lijst 

Desc
 1. LEGO Minecraft 21148 BigFive Steve met papegaai
  Nieuw
  € 12,95

  Beleef nieuwe Minecraft™ avonturen met deze eenvoudig te bouwen, grote BigFig Steve, compleet met bouwbare stenen houweel en papegaai. Gebruik de hendel op de rug van Steve om de delffunctie van zijn rechterarm te activeren en geef zijn armen en benen een dynamische houding. Zet hem daarna op de bouwplaat voor een vleugje Minecraft magie in huis, op kantoor of waar je ook maar een beetje avontuur kunt gebruiken! Combineer dit verzamelspeelgoed van Steve met de LEGO® Minecraft speelsets 21149 BigFig Alex met kip en 21150 BigFig skelet met magmakubus voor nog meer coole creaties om mee te spelen en neer te zetten.

 2. LEGO Minecraft 21149 BigFig Alex met kip
  Nieuw
  € 12,95

  Haal een grote Minecraft™ heldin in huis met deze eenvoudig te bouwen BigFig Alex, compleet met bouwbare kip en diamanten Minecraft zwaard! Gebruik de hendel op de rug van Alex om haar linkerarm omhoog en omlaag te laten gaan en geef haar armen en benen een dynamische houding. Zet haar daarna op de bouwplaat voor een vleugje Minecraft magie in huis, op kantoor of op elke andere plek waar wat avontuur nodig is! Combineer deze set met de LEGO® Minecraft speelsets 21148 BigFig Steve met papegaai en 21150 BigFig skelet met magmakubus voor nog meer coole creaties om mee te spelen en neer te zetten.

 3. LEGO Minecraft 21150 BigFig Skelet met magmakubus
  Nieuw
  € 12,95

  Spawn een beruchte Minecraft™ mob met dit eenvoudig te bouwen BigFig Minecraft speelgoedskelet met een afneembare helm en een boog waarmee je pijlen kunt afschieten, plus een huppende magmakubus! Zet het skelet in een angstaanjagende houding en plaats het op de bouwplaat. Zo zorg je voor wat griezelige Minecraft magie in huis, op kantoor of waar je maar wilt! Combineer deze set met de LEGO® Minecraft speelsets 21149 BigFig Alex met kip en 21148 BigFig Steve met papegaai voor nog meer coole creaties om mee te spelen en neer te zetten.

 4. LEGO Minecraft 21151 Het laatste gevecht
  Nieuw
  € 19,50

  Pak je drankje, enderparel en betoverde boog en bereid je voor op de ultieme Minecraft™ strijd. Vernietig het endkristal, versla de enderman en dood de vuurbalspuwende enderdraak om te overwinnen in Het laatste gevecht! Speel zelf allerlei Minecraft avonturen na met deze leuke LEGO® Minecraft set. Combineer dit model met andere sets om je eigen, unieke LEGO Minecraft universum te creëren. Deze set bevat ook een drakendoder minifiguur die nieuw is vanaf januari 2019 en een code waarmee je de skin kunt krijgen in de online Minecraft Bedrockeditie van de game.

 5. LEGO Minecraft 21152 Avontuur op het piratenschip
  Nieuw
  € 47,50

  Bouw een piratenschip met goudkleurige details, een piratenvlag, een loopplank, kanonnen en een schattige papegaai als huisdier. Deze LEGO® Minecraft™ Avontuur op het piratenschip set wordt geleverd met een heleboel functies en figuren die nieuw zijn vanaf januari 2019, zoals een minifiguur met piratenskin, een dolfijn en een schildpad met 2 eieren. Zet de zombie in de speciale basis voor een Minecraft zombie-vuureffect en houd vijandige mobs op afstand met de knipraketten uit de kanonnen. Speel allerlei Minecraft piratenavonturen na met deze leuke LEGO® Minecraft set. Verwissel eenvoudig de modulaire gedeelten en creëer een tropische uitvalsbasis voor piraten. Of combineer je bouwwerk met andere sets om je eigen, unieke LEGO Minecraft wereld te maken! Inclusief een Alex minifiguur.

 6. LEGO Minecraft 21145 De Schedelarena
  € 20,00

  Versla je tegenstander en win de gouden appel in De schedelarena. Ontwijk de slijmschieter en strijd tegen het killerkonijn om de genezende drankjes en de kist in handen te krijgen. Inclusief 2 minifiguren.

 7. LEGO Minecraft 21146 De skeletaanval
  € 47,75

  Bouw je eigen LEGO® Minecraft™ schuilplaats met een geheim valluik en smeed wapens om te strijden tegen het skelettenleger. Inclusief een Steve minifiguur plus een rood schaap, een skelettenruiter en 2 skeletten.

 8. LEGO 21147 Minecraft De Bedrock avonturen
  € 87,50

  Beleef allerlei LEGO® Minecraft™ Bedrock avonturen met deze modulaire set inclusief minifiguren van Steve en Alex en figuren van een grottenspin, een zombie, een Creeper™, een vleermuis en 2 zilvervissen.

 9. LEGO Minecraft 21142 De iglo
  € 41,75
  • Inclusief een LEGO® Minecraft™ minifiguur van Alex plus figuren van een rondzwervende ijsbeer en ijsbeerbaby.
  • Omvat een Minecraft™ iglo die je zelf kunt bouwen in een besneeuwd landschap met een boom, planten en een watergedeelte met ijsblokelementen, plus een decoratieve vlag en een pijlenschieter.
  • Verwijder de bovenkant van de iglo om bij het gedetailleerde interieur te komen, inclusief een bouwbare redstone-fakkel, een bed, een werkbank en een oven.
 10. LEGO Minecraft 21138 De meloenen boerderij
  € 14,75
  • Inclusief 2 LEGO® Minecraft™ minifiguren: Steve en een dorpsbewoner, plus figuren van een varken en een Creeper™.
  • De set bestaat uit een Minecraft™ meloenboerderij om zelf te bouwen met decoratieve meloenvlag, gewassen en exploderende Creeper™-functie.
  • Trek de wortel uit de grond en maak een wortel aan een stok om het opgezadelde varken te sturen.
  • Activeer de exploderende Creeper™-functie.
  • Accessoire-elementen: een kist, 2 wortels, 2 meloenen, 2 aardappels en een meloenschijf.
  • Gebruik je fantasie: bouw de set om voor nog meer LEGO® Minecraft™ creaties!

Foto-tabel  Lijst 

Desc