Verzendkosten € 3,95 - Gratis verzending binnen NL vanaf € 50,00 - Klantenservice 06-202 67 801

Winkelwagen

0
Exclusive Email Offers

LEGO Spiderman

Marvel Spiderman: Into the Spider-Verse

Op 20 december 2018 verschijnt deze animatie film van Marvel’s superheld in de bioscoop. Het verhaal van de film is anders dan je waarschijnlijk gewend bent van de Spiderman film’s. De film speelt zich af nadat Spiderman Peter Parker is overleden en dat zorgt ervoor dat er meer Spider-Man’s in dit universum kunnen zijn, waaronder Miles Morales. Dit is een Latino-jongen die gaat opnemen tegen het kwaad.

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

De nieuwste LEGO sets van Spiderman kopen

Natuurlijk kun je bij KelCha Toys al de nieuwste sets kopen die (o.a.) gebaseerd zijn op de nieuwste Spiderman animatie film. Zoals gewend bieden wij je deze sets tegen zeer scherpe prijzen aan.

Spiderman lego online kopen of in onze legowinkel

De LEGO Sets die gebaseerd zijn op de nieuwe Spiderman animatiefilm kunt u natuurlijk heel eenvoudig en goedkoop online bestellen in onze online speelgoedwinkel. Wij rekenen slechts € 2,95 aan verzendkosten en vanaf € 90,00 is verzenden zelfs gratis.

Wil je liever de doosjes LEGO in onze legowinkel kopen? Kom dan naar Gouw 21 voor een enorm assortiment goedkoop LEGO. Onze openingstijden vind je hier.