Verzendkosten € 3,95 - Gratis verzending binnen NL vanaf € 50,00 - Klantenservice 06-202 67 801

Winkelwagen

0
Exclusive Email Offers
Filter op
Prijs
  • 8 70

LEGO Creator

LEGO Creator

LEGO Creator is een serie voor de echte bouwers.

Het is een zeer uitgebreid en populair thema. Het mooie van LEGO Creator is dat je van elke doos die je koopt, drie verschillende modellen kunt maken. Wij hebben momenteel zo’n 18 verschillende sets in het assortiment. test

 

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

LEGO Creator kopen tegen scherpe prijzen

Ben jij op zoek naar dat mooie speelgoed van LEGO Creator? Dan ben je bij Kelcha aan het juiste adres. We hebben namelijk niet alleen maar een zeer ruim assortiment speelgoed van dit merk voor je klaarstaan, we verkopen het ook nog eens tegen de scherpste prijzen die je hiervoor online kunt vinden! We vinden dat mensen dat mooie speelgoed niet alleen maar tegen de hoofdprijs moeten kunnen kopen en raden je dan ook van harte aan om eens op je gemak door ons assortiment te snuffelen. Dit doe je eenvoudig in onze overzichtelijke webshop, maar je bent natuurlijk ook van harte welkom om een keer in onze winkel in Hoorn langs te komen.

De laagste prijzen voor LEGO Creator

Wil jij LEGO Creator online kopen? Dan doe je dat natuurlijk bij Kelcha. Wij gaan elke week voor jou op zoek naar het mooiste speelgoed, wat we dan overzichtelijk voor je bij elkaar zetten. LEGO Creator is een populaire soort LEGO waarmee je snel en eenvoudig de mooiste dingen bouwt. Bij ons kun je LEGO Creator bestellen, waarna wij ervoor zorgen dat jouw bestelling zo snel mogelijk jouw kant op wordt gestuurd. Je hoeft daarbij niet bang te zijn voor hoge verzendkosten. Als je een bestelling maakt van meer dan 80 euro, dan hoef je zelfs helemaal niks te betalen voor het versturen van je pakketje.

Eenvoudig LEGO Creator bestellen

Iedereen kent dat mooie speelgoed van LEGO wel. Het nadeel is alleen dat het behoorlijk prijzig is. Bij ons hoef je er niet bang voor te zijn dat je teveel betaalt voor een doos van LEGO Creator. Wil jij LEGO Creator online kopen, of kom je liever langs in onze winkel in Hoorn om daar eens een kijkje te nemen in het assortiment? Je bent bij ons altijd welkom, we helpen je dan ook graag als je vragen hebt over een bepaalde doos van LEGO waar je naar op zoek bent.