Verzendkosten € 3,95 - Gratis verzending binnen NL vanaf € 90,00 - Klantenservice 06-202 67 801

Winkelwagen

0

LEGO City

LEGO City (eerst World City genaamd) is een van de langst bestaande thema’s binnen het assortiment. De stad komt tot leven met LEGO City. Met realistiche voertuigen, gebouwen en hulpdiensten kunnen jongens en meisjes zelf een stad bouwen. Help er is brand! Wie belt de brandweer? Gelukkig heeft de Politie de weg vrij gemaakt en kan de brandweer de brand snel blussen. U kunt LEGO City online kopen of kom eens langs in onze winkel in Hoorn. Deze LEGO serie wordt geregeld uitgebreid met nieuwe sets. Houd daarom de site in de gaten of bekijk onze aanbiedingen voor goedkope LEGO City artikelen.

 

Foto-tabel  Lijst 

Desc
 1. LEGO City Arctic 60191 Poolonderzoekersteam
  € 8,00

  Haal een coole vondst uit het ijs met het Poolonderzoekersteam en neem deze mee terug naar de basis. De set bevat een sneeuwscooter, een afneembare aanhanger, een ijsblok, 3 minifiguren en een figuur van een hond.

 2. LEGO City Arctic 60190 Poolijsglijder
  € 5,00

  Ontdek allerlei bijzondere dingen met de Poolijsglider met een cockpit die open kan en een draaiende rotor, plus 2 lichtbakens, een computerpad, een radio, een zaag, sneeuwschoenen en een minifiguur.

 3. LEGO City Arctic 60192 Poolijscrawler
  € 16,00

  Loop met de Poolijscrawler over moeilijk begaanbaar terrein. De crawler is voorzien van een verstelbare grijparm en verstelbare poten. In de set vind je verder een ijsblok met een uitneembaar gedeelte, een minifiguur en een figuur van een knaagdier.

 4. LEGO City Arctic 60193 Poolluchttransport
  € 24,50

  Breng unieke ontdekkingen terug naar de basis met het Poolluchttransport, bestaande uit een quadrocopter met 4 rotors en een takel, plus een quad, een ijsblok met een 'bevroren' sabeltandtijger en 2 minifiguren.

 5. LEGO City Arctic 60194 Poolonderzoekstruck
  € 45,75

  Verzamel monsters uit de toendra met de Poolonderzoekstruck met rupsbanden aan de voorkant, plus een sneeuwscooter, een ijswand en een ijsgrot. Inclusief 3 minifiguren en figuren van een ijsbeer en een hond.

 6. LEGO City Arctic 60195 Mobiele onderzoeksbasis op de noordpool
  € 88,50

  Verken, onderzoek en analyseer van alles in de Mobiele onderzoeksbasis op de Noordpool, bestaande uit een kraan, een aanhanger, een platform, een mobiele zaag, een laboratorium, een sneeuwscooter, 6 minifiguren en een mammoetfiguur.

 7. LEGO City 60212 Barbecuebrand blussen
  € 8,25

  Speel samen met je kind terwijl het LEGO® City beschermt met de set 60212 Barbecuebrand blussen. Deze LEGO 4+ set boordevol actie is speciaal ontworpen zodat kleuters en jonge kinderen er leuk en eenvoudig mee kunnen spelen en bestaat uit een fantastische speelgoedbrandweerauto met uitschuifbare arm en gereedschapsruimte, plus een startsteen-bouwplaat waarmee beginnende bouwers de trots kunnen ervaren van het helemaal zelf bouwen. De eenvoudige gids voor bouwen en creatief spel helpt je jonge brandweerman of -vrouw het doel van de bouwstappen te begrijpen en stimuleert de verbeelding en het vertrouwen voor de perfecte start voor het bouwen met LEGO stenen in een vertrouwde LEGO City omgeving.

  Let op: Dit is een LEGO 4+ artikel (voorheen LEGO Juniors)!

 8. LEGO City 60213 Brand aan de kade
  € 12,95

  Bescherm de kade van LEGO® City met de coole set 60213 Brand aan de kade, bestaande uit een speelgoedblusboot met een waterkanon met multi-schietfunctie dat nieuw is vanaf januari 2019 en een buitenboordmotor die omhoog kan worden gebracht, plus een kade-omgeving met een walkietalkie, 2 olievaten, een steekwagen en 2 minifiguren.

 9. LEGO City 60214 Brand bij het hamburgerrestaurant
  € 24,50

  Bescherm de burgers met de geweldige set LEGO® City 60214 Brand bij het hamburgerrestaurant, bestaande uit een hamburgerrestaurant met een reclamebord met omvallende vuurelementen, een loket met schuifraam en een vuilnisbak. Deze leuke set bevat daarnaast een brandweerauto met een cabine met ruimte voor een minifiguur, 2 opbergruimtes, een draaiende achterkant en een spuit die kan worden gericht met een 'waterstraalfunctie'. Ook inclusief een motor met ruimte voor een brandblusser, een brandweerbijl en 3 minifiguren.

 10. LEGO City 60217 Brandweervliegtuig
  € 37,95
  • Inclusief 3 LEGO® City minifiguren: een piloot en 2 minifiguren van brandweerlieden, plus een figuur van een stinkdier.
  • Deze reddingsset met bosthema bestaat uit een brandweervliegtuig met een afneembare cockpit die open kan met plaats voor een minifiguur, draaiende propellers en luiken boven en onder die open kunnen, plus een brandweerbuggy met een kooiconstructie en een 3-schots noppenschieter die nieuw is vanaf januari 2019.
  • Bevat ook 2 bouwbare, brandende bomen, waarvan één met onderaan het hol van het stinkdier.

Foto-tabel  Lijst 

Desc