LEGO Minecraft 21155 De Creeper mijn

82.50

Voor 16:00 besteld, zelfde dag verzonden 30 dagen bedenktijd
  • Inclusief 3 minifiguren: Steve, een Minecraft™ smid die nieuw is vanaf augustus 2019 en een mummie, plus figuren van een Creeper™, koe en vleermuis. 
  • De set omvat een mijn met rails, mijnkarretje en 3 explosiefuncties, een onderkomen met een groot standbeeld van een Creeper™, 2 Creeper banners, ladders, een bed, een aambeeld en een oven, een woestijn- en mesa-omgeving met 2 borden, een cactus en een geïrrigeerd groenteperk. 
  • Gebruik het Minecraft™ dynamiet om de rotsblokken op te blazen en de geblokkeerde rails vrij te maken. 
  • Neem het met je ijzeren zwaard op tegen de mummie. 
  • Spring in het mijnkarretje en betreed de Creeper™ mijn die barst van het goud. 
  • Bewaar je gevonden schatten in het enorme standbeeld van de Creeper™ en trek vervolgens aan de hendel om ze in de schatkist te laten vallen. 

Uitverkocht

Vergelijk
Artikelnummer: 21155 Categorieën: ,

Beschrijving

LEGO Minecraft 21155 De Creeper mijn

In een mijn die barst van het goud ergens diep in het mesa-bioom werk je samen met een Minecraft™ smid. Het onderkomen van de smid wordt gekenmerkt door een enorm standbeeld van een Creeper™ en is voorzien van een aambeeld, een oven en een beveiligde schatkist, want de door vleermuizen bewoonde mijn kent talloze gevaren! Pak je ijzeren zwaard en diamanten houweel en spring in het mijnkarretje dat je naar de diepste delen van de met fakkels verlichte mijn brengt. Blaas de rotsblokken op en maak de rails vrij met het Minecraft dynamiet, neem het op tegen de Creeper en verstop je in de waterval voor een verrassingsaanval op de ronddolende mummie! Bewaar het opgegraven goud in de enorme Creeper en trek aan de hendel om het gevonden goud in je schatkist te laten verdwijnen als je klaar bent! Bereid je voor op explosieve LEGO® Minecraft actie!

Extra informatie

Gewicht1.38 kg
Leeftijd

8+

EAN Code

5702016370935

Merk

LEGO

Aantal onderdelen

834

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.